Standaardtocht

Rotterdam – Den Hout

Ben je wel in voor een sportieve uitdaging? Dan is de Steptocht iets voor jou! Tijdens de Steptocht step je samen met honderden andere deelnemers van Rotterdam naar Den Hout. Dat wordt zeker een sportieve uitdaging, maar gezelligheid onderweg is ook belangrijk! Na 52 kilometer in de benen te hebben, kom je over de finish in Den Hout. Je mag trots zijn op zo’n prestatie!

Hoe werkt het?

  • Wij zorgen ervoor dat je naar de start in Rotterdam wordt gebracht. Zorg ervoor dat je je step de dag vóór de Steptocht tussen 18.00 – 20.30 uur inlevert op de Houtse Heuvel.
  • Op de dag van de Steptocht vertrekken er bussen vanaf de Houtse Heuvel naar de startlocatie in Rotterdam. De bussen vertrekken om 9.00 uur. Zorg dus dat je ruim op tijd aanwezig bent. Het vervoer met de bus is inbegrepen bij je deelname.
  • Na het ophalen van je startbewijs en rugnummer kun je je klaarmaken voor de Steptocht. Vanaf 11.00 uur wordt er in verschillende groepen gestart met de Steptocht. Onderweg zijn er diverse controle- en drinkposten. Bij de controlepost in Lage Zwaluwe moet je verplicht 20 minuten rusten.
  • De route zal binnenkort worden vermeld op de website en bij deelname naar je worden gemaild.
  • Bekijk het volledige deelnemersreglement hier.
  • Meer informatie en veelgestelde vragen rondom de tocht zelf vind je hier.

Deelname voor alle leeftijden, waarbij voor kinderen t/m 12 jaar verplichte begeleiding geldt door een steppende volwassene

 

52 km

€25,-

>> SCHRIJF JE NU IN!

Bij voorkeur individueel aanmelden i.v.m. uitgifte rugnummers

Verzameladres

Houtse Heuvel 28

4911 AW Den Hout

Email

Volg ons via Social Media