Retourtocht

Den Hout – Rotterdam – Den Hout

Voor de ervaren steppers en echte fanatiekelingen is het geen uitdaging (meer) om “slechts 52 kilometer” van Rotterdam naar Den Hout te steppen. Precies voor deze deelnemers is er het Retourtje. Vroeg in de ochtend vertrek je vanaf Den Hout naar Rotterdam en eenmaal daar aangekomen ben je pas op de helft van je tocht. Want dan mag je nog terug! Na 104 kilometer in de benen te hebben kom je over de finish in Den Hout. Wat een prestatie!

Stepverhuur is mogelijk. Mail ons voor de mogelijkheden via inschrijving@steprace.nl.

Hoe werkt het?

  • De start vanaf Herberg ‘t Klosterke in Den Hout is vanaf 6.45 uur. Je kunt hier ook je startbewijs en rugnummer ophalen. Zorg dat je op tijd klaar bent voor de start!
  • Vanaf 11.00 uur wordt er in groepen gestart met de Standaard Steptocht. Als deelnemer van de Retourtocht start je samen met deze deelnemers voor de weg terug naar Den Hout. Zorg dus dat je voor 11.00 uur aanwezig bent op de startlocatie in Rotterdam.
  • Op de heenweg (vanaf Den Hout naar Rotterdam) zijn er geen controle- en drinkposten. Op de terugweg (van Rotterdam naar Den Hout) zijn er wel controle- en drinkposten onderweg. Bij de controlepost in Lage Zwaluwe moet je verplicht 20 minuten rust houden.
  • Hier vind je de route.
  • Bekijk het volledige deelnemersreglement hier.
  • Meer informatie en veelgestelde vragen rondom de tocht zelf vind je hier.

Deelname voor alle leeftijden, waarbij voor kinderen t/m 12 jaar verplichte begeleiding geldt door een steppende volwassene

 

104 km

€25,-

>> INSCHRIJVEN GESLOTEN

Bij voorkeur individueel aanmelden i.v.m. uitgifte rugnummers

Verzameladres

Houtse Heuvel 28

4911 AW Den Hout

Email

Volg ons via Social Media